กรุ๊ปเอ็ม #STAYHOME จัดเต็มเทคโนโลยีในการทำงานผ่านดิจิทัล

STAFF OF GROUPM THAILAND JOINS HEALTHCARE PROFESSIONAL AROUND THE WORLD ON THE #STAYHOME TO FIGHT CORONAVIRUS

GroupM #STAYHOME

 

It became the big fad while doctors, nurses, alongwith other mediacal and healthcare professionals around the world, including Thailand use social media to beg people to "Stay Home for Us".

 

ในช่วงที่ทั่วโลกกำลังต่อสู้กับการระบาดของไวรัส COVID-19 บรรดาเจ้าหน้าที่ทางการแพทย์นับได้ว่าเป็นกำลังรบแถวหน้าของสังคม จากสถานการณ์ล่าสุดที่คุณหมอทั่วโลกพร้อมใจกันออกมาโพสต์ภาพถือป้าย "เราอยู่ที่นี่เพื่อคุณ โปรดอยู่ในบ้านเพื่อเรา" และออกแฮชเท็ก #STAYHOME เพื่อขอความร่วมมือให้ทุกคนลดการออกไปในแหล่งชุมชน ซึ่งถือว่าเป็นสถานที่เสี่ยง

 

#StayHome Rama Hospital
Picture Courtesy of Chakri Naruebodindra Medical Institute
ภาพจากโรงพยาบาลรามาธิบดี จักรีนฤบดินทร์

 

 

As the numbers of coronavirus or COVID-19 continue to grow globally, medical professionals suggest one of the best courses of action is "self-isolation to slow the spread of the virus"

 

Here is how eMMies of GroupM in Thailand can support, and react.

 

Christina #StayHome Asida #StayHome Phidak #Stayhome

 

กรุ๊ปเอ็ม (ประเทศไทย) และกลุ่มบริษัทในเครือได้แก่ มายด์แชร์ มีเดียคอม เวฟเมคเกอร์ มิ้นท์ แซกซิส เอ็มแพลตฟอร์ม และอินคา ขอร่วมเป็นอีกหนึ่งกำลังใจให้บุคลากรทางการแพทย์ทั่วโลก โดยสนับสนุนให้พนักงานของบริษัทลดความเสี่ยงของตนเองด้วยการทำงานจากที่บ้าน (Work From Home) โดยเริ่มลดจำนวนคนที่จะต้องเข้ามาที่สำนักงานตามความจำเป็นและลักษณะของงานมาตั้งแต่วันจันทร์ที่ 16 มีนาคม 2563 และร่วมกันใช้ #STAYHOME โดยอัพเดทรูปแบบการทำงานที่บ้านตามสไตล์ของแต่ละคนภายใต้การสนับสนุนขององค์กรในการใช้เทคโนโลยีในการทำงานผ่านระบบดิจิทัลอย่างเต็มรูปแบบ อาทิ การประชุมงานทั้งในและนอกประเทศ รวมถึงการติดต่อลูกค้า ทำให้พนักงานกว่า 600 ชีวิต สามารถปฎิบัติงานได้อย่างเต็มประสิทธิภาพเทียบเท่ากับการทำงานในสำนักงาน

 

อีกทั้งยังเป็นแรงสนับสนุนให้คนทำงานทั่วประเทศไทยได้เห็นถึงความสำคัญของความร่วมมือในการงดออกไปยังพื้นที่เสี่ยง ทั้งนี้เพื่อให้ประเทศไทยของเราสามารถฝ่าวิกฤตการณ์นี้ไปได้โดยไว

 

Phakawat #Stayhome  Kruamas #Stayhome Sam #StayHome

Pavida #Stayhome Thitirat #Stayhome Natdanat #StayHome

Yok #StayHome Great #StayHome Burunlak #StayHome

Natcha #StayHome Thanawan #StayHome Piyannant #StayHome

Chavit #StayHome Sureeporn #StayHome Garn #StayHome

Supranan #StayHome Thatharin #StayHome Natchanok #StayHome

 

From Monday, March 16, 2020, all GroupM Thailand companies have implemented a policy of Managed Remote Working. Under Managed Remote Working, our offices at Ploenchit Centre in Bangkok will remain open for business - but we will act to greatly reduce the density of people in our buildings and the amount of travel to/and from work.

Pan #StayHome Ora #StayHome Ped #StayHome

Pun #StayHome Jan #StayHome Tharntip #StayHome

GroupM #StayHome

 

Although our eMMies are working from home, the Company is operating as normal and that all of our members are ready to continue to perform our duties to the best of our abilities and the quality of our work.

 

 

While we responsibly #STAYHOME, we Thank You you all for being there - at the hospitals and healthcare service centres for us.

 

 


2020 GroupM Thailand, part of WPP

 

กิจกรรมและบทความนี้ได้รับการสนับสนุนและเผยแพร่ใน BrandAge Online ในวันที่ 20 มีนาคม 2563
ทางทีมงาน กรุ๊ปเอ็ม และบริษัทในเครือขอขอบพระคุณมา ณ โอกาสนี้